Sorin Grindeanu dezvăluie cifrele din SONDAJELE INTERNE ale PSD: DEZASTRU pentru Dragnea

0
431

Fostul premier Sorin Grindeanu continuă demersul fostului său partener din Guvern, Victor Ponta, și dezvăluie cifrele din sondajul intern al PSD. Grindeanu susține că în acest moment părerea proastă despre Liviu Dragnea este la un nivel de 87-88%.

”Datele unui sondaj intern al PSD ne arată ce cred oamenii despre Liviu Dragnea. Părere proastă despre Liviu Dragnea 87-88%, părere bună despre Liviu Drangea 12-13%. Aceste cifre vor începe să fie resimțite de PSD și la un moment dat partidul va reacționa (…) Eu vreau să știu dacă PSD se mai poate reinventa, pentru că în acest moment în partid nu există decât oameni care îi zic lui Liviu Dragnea: da, șefu, aveți dreptate, doar niște yesmani”, a precizat Sorin Grindeanu, la TVR.

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a aruncat pe piață cifre dintr-un sondaj intern al PSD, în care se arată că deși partidul este la peste 40%, liderul Liviu Dragnea este la doar 15%. Aceste cifre sunt confirmate de secretarul general al PSD, Marian Neașcu, care susține că Liviu Dragnea este foarte preocupat de încrederea politică scăzută în rândul electoratului.