Premii pentru elevii de zece ai Slatinei

0
194

Primăria Slatina va desfășura joi – 27 iulie, începând cu ora 13.00, la sediul instituției, evenimentul de premiere a elevilor din localitate care au obținut media generală 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat – sesiunea 2017.     

O mie de lei de persoană este suma cu care vor fi premiaţi de Primăria Slatina absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a din municipiu care au reuşit să obţină media zece la examenele de final de an. O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată în cadrul unei ședințe de Consiliu Local de consilierii municipiului Slatina. Vor fi premiați de Primăria Slatina un număr de nouă elevi de la examenul de Evaluare Națională și, respectiv, trei elevi de la Bacalaureat.

Vor fi premiați Daria Mihaela Cârstea, Costin Alexandru Dabu, Eliana Dan, Elena Delia Doinea, Maria Teodora Guțică-Florescu, Roxana Maria Mioc, Raisa Maria Mladin, Bianca Andreea Păunescu și Maria Andreea Tudose, care au obţinut media 10 în urma examenului de Evaluare Naţională, sesiunea iunie-iulie 2017. De asemenea, vor fi premiaţi şi elevii Amalia Maria Filip, Răzvan Gabriel Milarez și Teia Andrada Vava, care au obţinut media 10 în urma examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.