Căldura „UCIDE” afară și în halele industriale…!

4
546

Este mare temperatura aerului în Slatina: în jurul cifrei de +38 de grade Celsius la… umbră! Avem sesizări de la oameni care lucrează în cele mai importante uzine din Slatina că, în unele sectoare (secții) se lucrează în condiții insuportabile de temperatură, de peste 50- 60 de grade Celsius!

La toate acestea, în cel puțin una dintre acestea, patronatul obligă salariații să presteze ore suplimentare, ceea ce le pune grav în pericol sănătatea. Nu întâmplător, zilnic, cabinetele medicale din incinta acestor societăți și în multe alte corpuri Serviciul de Urgență al Spitalului Județean de Urgență Slatina, sunt luate cu asalt de oameni care leșină sau au probleme grave de sănătate. Credem că, organele cu atribuții de control (DSP și ITM) trebuie să-și facă mai des și cu simț de răspundere, prezența în aceste societăți comerciale.

Vom reveni!

R.D.

4 COMENTARII

  1. Pai da asa merge dsp si itm se fac ca nu vad, la pirelli , bekaert,alro,tmk sunt astfel de conditii se moare de cald nu se ia nici o masura in timp ce se freaca pe buzunare patronii si noi muncim si ne uitam ca fraierii, ne-am vandut. Stop exploatarii omului de catre om

  2. Iar daca sesizam conducerea, in legatura cu acest lucru, raspunsul este scurt si la obiect ”nu iti convine pleaca … asteapta alti ca tine la poarta” … Este strigator la cer, ei cer doar productie cat mai mare, cum poti munci la 50 poate chiar 60 de grade , cand tu abia ai aer sa respiri ! BATAIE DE JOC ! Suntem condusi de niste animale care urmaresc doar sa bage cat mai mult in buzunar pe urma noastra, a prostimii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here