Viceprimarul comunei Pârșcoveni, demis din funcție ?!

0
1960

Scandal în Primăria Pârșcoveni! PSD Olt nu îl mai susține politic  pe actualul viceprimar al comunei Pârșcoveni, Matei Marian. Deși se zvonea că vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu ar vrea să numească pe această funcție un bun prieten de-al său, atât viceprimarul comunei Pârșcoveni, Matei Marian, cât și primarul Dumitru Matei au negat în mod vehement acest lucru.

Este incredibil ceea ce mi se întâmplă! Este adevărat că, în ultima perioadă, simțeam că ceva nu mai merge bine în relația mea cu primarul, dar nu m-am gândit niciodată că se va ajunge la astfel de jocuri politice, încât să fiu demis din funcția de viceprimar al localității. Am aflat despre adevărata intenția de a mă demite din funcția joi după-amiază când primarul m-a chemat în biroul său. Mi-a spus direct și la obiect că de mâine să nu mai vin la primărie, avertizându-mă că de la 1 iulie îmi va fi retras și sprijinul politic pentru că pur și simplu nu mai poate să lucreze cu mine! Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui, mai ales că l-am susținut cât am putut în campania electorală, ajungând la un acord ca în anul 2020 eu să fiu cel care va candida pentru funcția de primar al comunei. Nu știu ce l-a făcut să ia o asemenea decizie și nu știu de ce nu mai vrea să lucrăm împreună! Nu știu nici dacă actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, este implicat în această situație, nu vreau să fac asemenea acuzații și sincer să fiu, nici nu mă interesează acest aspect. Tot ceea ce vreau este să se facă dreptate și dacă este să fiu demis să fie pe bună dreptat, nu să mi se aducă acuzații  nefondate!” a declarat pentru cotidianul nostru, viceprimarul comunei Pârșcoveni, Matei Marian.

Locuitorii comunei sunt revoltați

De această situație sunt afectați și locuitorii comunei Pârșcoveni care consideră că ceea ce se întâmplă la nivelul conducerii locale nu este decât o mare nedreptate pentru actualul viceprimar, Matei Marian. Se pare că, o parte dintre locuitorii comunei s-au mobilizat deja și vor să înceapă strângerea de semnături pentru organizarea unui Referendum de demitere a primarului. „Locuitorii comunei sunt cei care cunosc adevărul. Aceștia sunt hotărâți să mă susțină, iar joi-22 iunie,  la ora 12:00, vor veni în fața primăriei pentru a se revolta. Nu știu ce se va întâmpla! Primarul a făcut  înțelegeri cu consilierii locali, iar o parte dintre aceștia au început deja să dea în mine. Cred că într-un final voi fi mazilit!” a mai declarat Matei Marian, viceprimarul comunei Pârșcoveni.

Matei Marian a intrat în politică în anul 2009, în cadrul PSD, iar în 2012 a obținut locul de consilier local și funcția de viceprimar.