Știrbu este noul vicepreședinte regional pe Sud-Vest Oltenia al PNL

0
265

Liberalii și-au ales, duminică, în cadrul Consiliului Național, cei 16 vicepreședinți, opt pe domenii de specialitate și opt pe regiuni de dezvoltare. Au fost aleși: Vlad Nistor — vicepreședinte pe politică externă, apărare și siguranță națională; Dan Leoreanu, — vicepreședinte pe administrație, ordine publică, siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională; Ben-Oni Ardelean — vicepreședinte pe justiție și drepturi cetățenești; Florin Cîțu — vicepreședinte pe buget, politici fiscale, familie și protecție socială.

Sulfina Barbu a fost aleasă vicepreședinte pe sănătate, muncă, familie și protecție socială.

Dan Motreanu a fost ales vicepreședinte pe educație, cercetare, tineret, sport, cultură, culte și minorități; Adrian Oroș—vicepreședinte pe agricultură, dezvoltare rurală, industrie alimentară și mediu, ape și silvicultură; Virgil Guran — vicepreședinte pe infrastructură de transport, comunicații și societate informațională.

Pentru regiunea Nord-Est a fost ales vicepreședinte Ioan Bălan, pentru Sud-Est — Victor Paul Dobre, pentru Sud Muntenia — Răducu Filipescu, pentru Sud-Vest Oltenia — Gigel Știrbu, pentru Vest — Gheorghe Falcă, pentru Nord-Vest — Lucian Bode, pentru Centru — Florin Roman, iar pentru București-Ilfov — Marian Petrache.

Pe pagina sa de socializare, Gigel Știrbu le-a mulțumit celor care au fost alături de el. „Mulțumesc tuturor colegilor liberali pentru votul acordat astăzi și îmi exprim speranța că alături de Ludovic Orban vom face din PNL cea mai puternică forță politică a României!”, a punctat politicianul.