Deşi se plânge că nu are bani şi mizeria tronează la tot pasul, în DOBROSLOVENI, Primarul TUDORAŞCU VREA… VILELE LUI CEAUŞESCU!

2
903

Comuna Dobrosloveni este printre cele mai urâte localităţi din judeţul Olt, poate şi pentru faptul că, din maşină sau tren, maldărele de gunoaie sunt aruncate peste tot. Pe marginea drumurilor, apelor, în apropierea pădurilor, pe văi, pe dealuri şi, culmea, LA VEDERE!

Mai nou, primarul localităţii, Gheorghe Tudoraşcu, în mod public, anunţă că vrea, în acest mandat de primar, să facă din Dobrosloveni, un important pol turistic al Oltului. Păduri frumoase, seculare are, cale ferată încă există, drumul naţional important Caracal – Găneasa – Drăgăşani, care leagă Dunărea de Ardeal, încă este bun, vestigii istorice sunt la Romula, cele două cabane ale lui Ceauşescu sunt „cireaşa de pe tort”, pentru a face turism. Credem că americanii de la Deveselu vor face rezervări cu luni de zile înainte, ca să prindă o cameră liberă într-unul din complexele turistice de la Dobrosloveni.

Domnul primar a pus deja ochii pe cele două cabane, care, dintotdeauna, au aparţinut şi au fost în administrarea Inspectoratului Silvic Olt. A făcut şi face tot felul de intervenţii, pe la Slatina, la Bucureşti, ca să-i fie transferate primăriei cele două bijuterii aducătoare de turişti şi de bani. Numai că, din păcate, edilul din Dobrosloveni uită că, înainte de toate trebuie sa-şi verifice bugetul, să-şi consolideze infrastructura, să-şi cureţe mizeria existentă la tot pasul, să atragă investitori şi fonduri europene… ! El nu-şi permite să-şi colecteze, nici la jumătate, taxele şi impozitele, să-şi pună la punct şcolile, grădiniţele, să aibă un sediu de primărie decent (şi nu cu WC în curte!), să-şi achite la zi salariile, ajutoarele sociale şi pe amărâţii de handicapaţi! Dar, în schimb, vrea să pună mâna pe cele 2 cabane ale silvicului, pe care, în mod sigur, nu le poate administra financiar, ceea ce nu trebuie să se întâmple! Dar, probabil, are un alt gând cu ele!

Sincer, este foarte bine că, primarul Gheorghe Tudoraşcu… visează frumos, că vrea turism în zona Caracal. Dacă reuşeşte, prin fonduri europene sau investiţii locale, să dezvoltre investitii în turismul local: bravo, domnule primar! Dar , deocamdată, nu vă hazardaţi în proiecte speculative, utopice şi… laudative! Pentru început rezolvaţi-vă problemele locale stringente, importante şi apoi visaţi… frumos!

2 COMENTARII

  1. F bun art. despre visele primarului Tudorascu. Numai tampenii a facut in aproape zece ani de mandat. Centrul de informare turistica…niste bani aruncati anapoda..terenul de fotbal…o bataie de joc! Se mai lauda ca il va face dupa standarde UEFA…a arat terenul si la semanat cu iarba perena..a facut o constructie ptr vestiare..si a pus niste brate de macara ca tribuna…pret..1miliard patru sute de mil.( bani vechi) . Nu trebuie sa fi expert ca sa ti dai seama ca acolo investitia nu a fost mai mult de max 500 mil..cu tot cu..”masa si dansul”..ce e de ras la toate astea…e ca in parcul din centrul comunei a cumparat covor de iarba..iar la terenul de fotbal(cum am aratat mai sus) a semanat.Realizarile lui majore in toti acesti ani sunt: Un teren de fotbal, o troita si o statuie in satul Resca..cam la atat se reduc realizarile acestui primar..apa si canalizare a fost promisa la fiecare mandat…si nimic.Poate treceti prin comuna sa mai faceti un reportaj si despre vila lui din comuna..care a fost ridicata..culmea..in acelasi an cu stadionul..Nu vreau sa va plictisesc cu mai multe..ma repet…daca doriti veniti la fata locului ptr ca „materie prima” avem. O zi buna!

  2. Bai ce l care ai lasat coomentul de mai sus..de ce esti las si te folosesti de numele meu? Puneti va draq numele real …nu ca nu as fi de acord cu ce scrii acolo dar folosindu te de numele meu da dovada ca esti un Bou..Daca ai sange’n tn puneti numele real..imi faci scarba..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here