Noi programe de formare profesională pentru șomerii olteni

0
138

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează în luna mai 2017, noi programe de formare profesională pentru un număr de 72  persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare gratuite.

Șomerii olteni au așadar o nouă șansă de angajare. Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza în cursul lunii mai 2017, 5 programe de formare profesională pentru un număr de 72 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite. „Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesională, vizează calificări precum : bucătar – 14 persoane,  ospătar – 14 persoane, inspector sănătate și securitate în muncă  –  14 persoane, instalator instalații tehnico sanitare și de gaze  –  16 persoane, îngrijitor copii  –  14 persoane”,  a declarat Elena Iordache, purtător de cuvânt AJOFM Olt.

Formarea profesională a şomerilor reprezintă unul dintre principalele obiective ale AJOFM Olt. Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă li se oferă  astfel posibilitatea dobândirii cunoştintelor teoretice şi practice specifice unei noi meserii care să le măreasca şansele ocupării unui loc de muncă.  Şomerii interesaţi pot solicita mai multe informaţii la sediul AJOFM Olt, din strada Prelungirea Crişan, numărul 2 sau la numărul de telefon 0249/438.595.

Mădălina Stîlpeanu