Fasolea verde este adevarată binecuvântare pentru persoanele care vor să slăbească.
In fiecare zi se mananca fasole pastai, salata de legume, supa de legume, carne de peste si fructe. Nu se bea alcool, bauturi carbogazoase, cafea si nu se servesc produse de patiserie, bomboane, ciocolata, dulciuri, grasimi, snacks-uri, conserve si alte alimente asemanatoare care au continut caloric ridicat. Se bea ceai verde si apa plata pentru hidratarea organismului.
- Mic dejun: 200 g fasole verde fiarta in aburi asezonata cu o lingura de ulei de masline si eventual putina zeama de lamaie; se poate servi cu 2 felii de paine integrala prajita sau cu 200 g cereale integrale.
- Gustarea de la ora 10: se mananca 200 g fructe de padure (zmeura, mure, afine, capsuni) sau un fruct la alegere (mere, kiwi, ananas, citrice).
- Pranz: o portie de supa din legume (din care sa nu lipseasca fasolea pastai), sau 200 g peste fiert cu garnitura de fasole pastai fiarta in aburi.
- Gustarea de la ora 16: se serveste 150 g iaurt degresat.
- Cina: 200 g fasole pastai gatita in aburi si salata de verdeturi, rosii si castraveti.
Sursa: ziuadecj.realitatea.net