DSVSA Olt, cu ochii pe nunți, botezuri și parastase

Date:

Share post:

Întrucât în această perioadă aproape toate restaurantele din judeţ organizează evenimente, specialiştii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor  (DSVSA) Olt au demarat controalele, încercând astfel să prevină apariţia unor toxiinfecţii alimentare.

 Mai exact, inspectorii DSVSA Olt vor să ştie data organizării tuturor evenimentelor în localurile din judeţ, numărul de persoane participante, dar și materiile prime utilizate la prepararea meniului.

Având în vedere că, în luna mai, a început organizarea de evenimente, D.S.V.S.A. Olt a implementat un program de monitorizare al tuturor evenimentelor organizate pe parcursul întregului an, de către toate unităţile de alimentaţie publică din judeţ, prin raportarea fiecarui eveniment înainte de desfăşurare, în care sunt specificate anumite aspecte (data evenimentului, numărul persoanelor participante, numarul personalului angajat pentru eveniment, materiile prime utilizate la prepararea meniului şi originea acestora), organizatorilor revenindu-le obligaţia de a face dovada salubrităţii prin autocontrol (prelevare de probe)”, se arată într-un comunicat al DSVSA Olt.

 

spot_img

Related articles

Gheorghe Dincă continuă să facă plângeri legate de condițiile precare din celula sa de închisoare și de starea sa de sănătate

Gheorghe Dincă, cunoscut ca „monstrul din Caracal”, se plânge că celula în care stă e mică, aglomerată și...

România pierde cu Bosnia în preliminariile CM2026 şi ratează locul 2 în grupă

România a fost învinsă de Bosnia în preliminariile Campionatului Mondial 2026, dar merge totuşi la baraj. În urma...

Începe Postul Crăciunului 2025

Postul Crăciunului începe anual pe 15 noiembrie și se încheie în Ajunul sărbătorii, pregătind credincioșii ortodocși pentru celebrarea...

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Osica de Sus, arestat pentru furt calificat

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Osica de Sus, a fost reținut pentru 24 de ore,...