Marius Oprescu, președintele PSD Olt: ”prioritatea noastră permanentă a fost, este și va fi: să INVESTIM ÎN OLT”

1
448

Alegerile locale din această toamnă se vor desfășura într-un context dificil, impus de pandemia de Coronavirus. Marius Oprescu, președintele PSD Olt, susține că democrații vor prezenta o campanie pozitivă, curată și corectă, în care vor vorbi despre proiectele și planurile de viitor, căci principala lor prioritate este să investească în Olt.
“În 2020, ne aflăm într-un context dificil, în care prioritățile s-au schimbat și care nu ne mai permite să vorbim cu ușurință oltenilor.
Avem, însă, un calendar al alegerilor pe care Guvernul l-a stabilit, în plină pandemie și, pe care, trebuie să-l respectăm, pentru a demonstra că nu ne e frică de un sistem opresiv și avem cu ce să apărem în fața dumneavoastră, din punct de vedere administrativ.
Pe tot parcursul acestei perioade electorale, vă vom prezenta o campanie pozitivă, curată și corectă, în care vom vorbi despre proiectele și planurile de viitor, pe care le vom realiza, alături de întreaga Echipă PSD Olt, pentru că prioritatea noastră permanentă a fost, este și va fi: să INVESTIM ÎN OLT.” a declarat Oprescu.

1 COMENTARIU

  1. Mo , ce ai investit tu in olt tigane cand pe valea oltului nu are nici o comuna apa si canal iar soseaua de la Corabia la Stoenesti a fost asfalatata ultima data in 1984 . Pacat ca nu se faceau avorturi pe vremea ta

Comments are closed.