Angajat al Primăriei Izbiceni, cu mașina de serviciu pe stadionul Ion Oblemenco

1
2012

În unele cazuri, a fi microbist înfocat te determină să recurgi și la fapte mai puțin normale și legale. În această categorie intră un angajat al Primăriei Izbiceni, care, împreună cu fiul său, au mers pe data de 31 iulie anul acesta, la meciul dintre Craiova și Rapid, meci disputat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Până aici, totul bine și frumos, rezumat la o pasiune comună tată-fiu. Dar ce să vezi! Mijlocul de transport al celor doi microbiști a fost … mașina Primăriei.

Deși au trecut câteva luni bune, autoritățile locale din Izbiceni au tăcut și au mers mai departe, fără a lua vreo măsură în cazul angajatului care folosește mașina de serviciu în interes propriu, în afara programului de lucru.

Dovada celor spuse de noi stă chiar mașina Primăriei Izbiceni fotografiată în parcarea Stadionului Ion Oblemenco din Craiova în timpul partidei dintre Craiova și Rapid.

În cazul acestui angajat, abaterile continuă, iar mașina Primăriei a ”devenit” automobilul său personal cu care se deplasează oriunde are nevoie că de nu ”merge” pe banii lui și nu uzează mașina proprie! Dacă ești băiat deștept știi să te descurci în orice situație și să profiți din plin de orice oportunitate!

1 COMENTARIU

  1. Nu e singurul care folosește mașina aia și nici singurul care merge și cere bonuri de benzină de la benzinării pentru decontare, că băieții opresc bonuri cu valori mai mari pt polițiști și oamenii primăriei. Măcar un suc să dea și ei pt bonurile alea :))

Comments are closed.