DEZASTRU LA CONCURSUL DE LA APIA OLT

0
1313

Doar trei candidaţi din cei 12 interesaţi de un post de consilier debutant la APIA Olt au reuşit să treacă de proba scrisă a concursului. Un candidat de-abia a reușit să scoată 5 puncte din 100. Cel mai mare punctaj obținut de un candidat a fost de 88 de puncte.

 S-au afişat rezultatele probei scrise a examenului pentru consilieri debutanți la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt. Este vorba despre un post de consilier debutant în cadrul Serviciului Control pe Teren și unul de consilier debutant în cadrul Serviciului Măsuri Specifice, scoase la concurs. Deşi 12 persoane şi-au dorit să ocupe un loc de muncă în cadrul APIA Olt, puţini sunt cei care au reuşit să şi promoveze proba scrisă. Din cei 12 candidați, trei au fost admiși, trei respinși, patru au absentat și doi s-au retras din concurs.

Mai mult, deşi punctajul minim de trecere a fost de 50 puncte, au existat candidaţi care au obţinut 14 puncte, 10 puncte, ba chiar a fost o lucrare notată cu 5 puncte. Pe de altă parte, cea mai mare notă obținută de un candidat a fost 88 de puncte. Pentru cei care au trecut de proba scrisă a concursului, miercuri, 14 aprilie, urmează interviul.