Slătineanul Raul Ivan, vedeta emisiunii ”Chefi la cuțite”

0
1228

În cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite” difuzată în prima zi a lunii martie pe postul de televiziune Antena 1, a fost prezent elevul Raul Ivan, în vârstă de 11 ani, din Slatina, care i-a impresionat pe cei trei bucătari, furându-le cuțitul magic.
Micuțul a povestit că și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de la 9 ani, de când își ajuta părinții în bucătărie. Raul a dezvăluit că are gusturi tare fine în ceea ce privește mai mulți bucătari renumiți, printre care se numără și celebrul turc Nusret. Puștiul a ținut să precizeze că le gătește adesea micul dejun, prânzul sau cina părinților săi.
”Eu când gătesc mă simt ca și când sunt liber de tot, mă eliberez de orice stare și mă simt liniștit. De mic îi ajutam pe părinții mei să gătească și la 9 ani am decis să mă apuc și eu. Mie îmi place de bucătarul turc Nusret, îmi place cum gătește și cum face steak-uri. De obicei eu îi rog pe părinți să mă lase să gătesc micul dejun sau prânzul sau cina. Sunt foarte nerăbdător să plec de pe scaun și să mă duc să gătesc”, a declarat Raul Ivan.
Micuțul a gătit mușchi de vită cu legume, iar preparatul său a avut puterea de a primi două cuține din partea chefilor Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, cuțite ce i-au adus micului bucătar calificarea în următoarea rundă a emisiunii Chefi la cuțite!