DOUĂ UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI O PRIMĂRIE DIN OLT FAC ANGAJĂRI. PENTRU CINCI POSTURI NU SE CERE VECHIME

0
712

Două unități de învățământ și o primărie din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Primăria Grădinari are nevoie de cinci îngrijitori bătrâni la domiciliu, în cadrul Serviciului de Îngrijire și Asistență la Domiciliu. Contractele sunt cu timp parțial de lucru – 4 ore. Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă studii generale (minimum 10 clase) sau medii. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 10 martie, de la ora 10:00, iar interviul pe 12 martie, de la ora 13:00. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 2 martie, ora 16:00.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Grădinari, judeţul Olt, telefon 0723/211.984.

Și Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina angajează secretar șef, postul fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: studii superioare; vechimea în învățământ – minimum 10 ani; cunoștințe avansate de utilizare și operare PC (Excel, Word, PowerPoint, Internet, poștă electronică, baze de date) dovedite prin diplomă de licență în domeniul IT sau atestat profesional; cunoștințe de utilizare a situ-rilor specifice activității din învățământ: EDUSAL, REVISAL, SIIIR; cunoștințe privind încadrarea personalului; cunoștințe privind întocmirea și administrarea corespondenței oficiale; noțiuni de comunicare în relații publice; disponibilitate de lucru prelungit; recomandare de la ultimul loc de muncă.

Proba scrisă, dar și proba practică și interviul vor avea loc pe 10 martie 2021. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Colegiul Național „Radu Greceanu”, cu sediul în Slatina, str. Nicolae Bălcescu nr. 8, județul Olt, telefon: 0724.376.436, fax 0249.434.710.

Se fac angajări și la Şcoala Gimnazială Scărişoara. Astfel este nevoie de  trei experți în cadrul activităților A3 (activități de tip a doua șansă) pentru perioada de implementare a proiectului „Merităm să învățăm”. Contractele de muncă sunt pe perioadă determinată. Candidații care doresc să ocupe acest posturi trebuie să aibă: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și cel puțin 5 ani experiență în domeniul învățământului. Proba unică a concursului va avea loc pe 8 martie 2021, de la ora 10:00.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Relaţii suplimentare la Şcoala Gimnazială Scărişoara, cu sediul în localitatea Scărişoara, str. Romanaţi nr. 75, judeţul Olt,  telefon 0799/864.223, fax 0249/533.315, e-mail sc_scarisoara_olt@yahoo.com.