O ȘCOALĂ ȘI O PRIMĂRIE DIN OLT FAC ANGAJĂRI. NU SE CERE VECHIME

0
622

O școală și o primărie din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Școala Gimnazială Gârcov  are nevoie de un îngrijitor grădiniță, Grădinița cu Program Normal Ursa (0,25 post), contractul fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii medii. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Proba scrisă a concursului, proba practică, dar și interviul vor avea loc pe 5 martie 2021. Data limită până la care candidații vor depune actele pentru dosarul de concurs este de 10 zile de la afișare, la sediul instituției.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Școala Gimnazială Gârcov, cu sediul în comuna Gârcov, Str. Școlii nr. 17, județul Olt, telefon 0249.519.525.

Și Consiliul Local al Comunei Vădastra – Serviciul Public de Apă are nevoie de un casier, debutant, postul fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii medii și diplomă/certificat de calificare profesională – tehnician în activități economice. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 2 martie, de la ora 10.00.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 19 februarie, ora 14.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului Public de Apă, din comuna Vădastra, str. Mihai Viteazul nr. 77B, județul Olt, tel. 0249539012.