DIICOT: INTERVIU PENTRU OCUPAREA UNUI POST VACANT DE PROCUROR LA BIROUL TERITORIAL OLT

0
747

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) va organiza, în perioada 11-12 februarie 2021, interviu pentru ocuparea posturilor vacante de procuror existente în cadrul Structurii centrale și teritoriale.

În total există un număr de 10 posturi vacante în cadrul următoarelor servicii și birouri teritoriale: Olt, Pitești, Ploiești, Bacău, Sibiu, Brăila, Teleorman și Brașov și două posturi in cadrul structurii centrale DIICOT din București.

Candidatii vor depune cererile de înscriere până la data de 5 februarie 2021, la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul de resurse umane, împreună cu un referat privind aprecierea activităţii profesionale a procurorului şi a conduitei acestuia, curriculum vitae şi CD conţinând lucrări considerate reprezentative pentru activitatea desfăşurată până în prezent.

Cererile de înscriere la interviu trebuie să conţină numele şi prenumele candidatului, unitatea la care îşi desfăşoară activitatea la momentul formulării cererii, vechimea în funcţia de procuror, calificativul primit la ultima evaluare, menţiunea că nu a fost sancţionat disciplinar şi opţiunea procurorului pentru postul pe care doreşte să-l ocupe.

Interviul va avea loc la sediul Structurii centrale a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Bucureşti. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la numărulde telefon 0214123227.