Familiile fetelor răpite, Alexandra Măceșanu și Luzia Melencu, din nou față în față cu Dincă

0
328

Familiile celor două fete răpite, Alexandra Măceșanu și Luzia Melencu, au fost din nou față în față cu Gheorghe Dincă în sala de judecată de la Tribunalul Olt. Scandalul dintre cele doua familii a continuat. Și la termenul de miercuri au existat divergențe între avocații celor doua familii, Măceşanu și Melencu.

La proces s-a discutat despre încuviințarea probelor. Părțile implicate în dosar au soliciat noi probe: audierea de noi persoane, martori, refacerea expertizelor. Majoritatea probelor au fost însă respinse de judecatoare. Bunicul Luizei a ieșit dezamăgit din sala de judecată. Este de părere că se încearcă mușamalizarea cazului.

Scandalul dintre cele doua familii este departe de a lua sfârșit. Avocații au avut din nou discuții în contradictaiu. Avocatul Aurel Moldovan a spus ca atitudinea avocatei Obârșanu a fost neschimbată la adresa mamei Alexandrei, pe care a acuzat-o din nou de lucruri pe care nu le-a comis.

De curând familia Luizei Melencu a primit o nouă scrisoare de la Gheorghe Dincă în care spune că fata trăiește și a fost luată cu forța din locuința lui și nu omorâtă, iar el a fost obligat și amenințat să recunoască o crima pe care nu a comis-o.

Patru pagini a scris Dinca în spatele gratiilor. Le-a avertizat că vor avea de plătit 15 milioane de euro, ca să o răscumpere pe Luiza. Scrisoarea i-a revoltat pe cei din familia Luziei. Bunicul spune ca a scris sub îndrumarea cuiva și ca Dinca își dorește să-i inducă în eroare.

Gheorghe Dincă nu a dat detalii noi despre cele doua fete rapite. Familille speră să afle adevarul. Următorul termen în dosarul Caracal a fost stabilit pentru 17 februarie.