O FEMEIE DIN OLT A MURIT LA SPITAL DUPĂ CE A FOST LOVITĂ ÎN PLIN DE O AUTOUTILITARĂ

0
774

O femeie, în vârstă de 65 de ani, din comuna Valea Mare, și-a pierdut viața în urma unui grav accident petrecut duminică, în jurul prânzului, pe raza comunei.

 Femeia, care se întorcea de la biserica din satul Bârca, a fost lovită în plin de o autoutilitară, condusă de un tânăr de 25 de ani, tot din Valea Mare, în momentul în care a vrut să traverseze strada în apropierea unui magazin.

La data de 17 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiul Slatina s-au deplasat la locul producerii unui accident de circulaţie, pe raza comunei Valea Mare. Polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat de 25 de ani și un pieton, o femeie, în vârstă de 65 de ani, ambii din aceeași localitate. Femeia a fost transportată la spital în stare gravă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat inspectorul principal Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 Inițial femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru investigații medicale, însă starea sa de sănătate s-a agravat, ulterior fiind transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde, din nefericire, a murit duminica seara. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal, continuănd cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.