NU A FĂCUT ÎN VIAȚA SA POLITICĂ, DAR A AJUNS DEPUTAT

0
2708

Are 35 de ani și locuiește în Slatina, iar până acum nu a făcut politică. Este vorba despre proaspătul președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Olt, Octavian Stancu, care are cele mai mari șanse să ajungă în Parlamentul României ca deputat, după alegerile din 6 decembrie.

A preluat Filiala Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Olt, iar după numai o lună a reușit să producă cea mai mare surpriză la alegerile parlamentare din Olt obținând un scor extraordinar.

Octavian Stancu (foto-cel îmbrăcat în galben) are doar 35 de ani, lucrează în domeniul financiar non bancar, dar a lucrat și în cel bancar, este căsătorit, are un băiețel, iar din 10 octombrie este președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Olt.

Puțini sunt cei care au auzit până acum de această formațiune politică. Despre cum a luat ființă acest partid ne-a declarat chiar președintele organizației AUR Olt, Octavian Stancu: „Nemaifăcând așa ceva (n.red. politică) am considerat-o o adevărată provocare și de ce nu un proiect de viitor atâta timp cât oamenii sunt naționaliști, tradiționaliști, vor să schimbe ceva și să aducă o schimbare în România. Ca fiecare cetățean am zis să fac și acest lucru și a ieșit. A ieșit bine, cu o echipă micuță, dedicată, implicată, serioasă, oameni la fel care nu au fost implicați în politică, dar care știu să facă acțiunea de teren exact cum trebuie făcută și activitatea și rodul muncii noastre de pe 10 octombrie și până în prezent se reflectă în numărul de voturi. Lucrez în domeniul financiar non bancar, dar am lucrat și în cel bancar timp de 10 ani”, a spus Octavian Stancu.

Întrebat care este mesajul pe care dorește să-l transmită cetățenilor din județul Olt care au votat Alianța pentru Unirea Românilor, proaspătul politician a precizat. „Este vorba în primul rând de a face o schimbare, de a face și a susține proiecte singuri fără alianțe, însă este prea devreme acum să stăm să ne facem remarcați doar prin vorbe. Eu zic că faptele contează cel mai mult”, a conchis Stancu.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Olt, a obținut 5,8 procente (7.739 voturi) la Senat și 5,6% (7.339 voturi) la Camera Deputaților. În aceste condiții, noua formațiunea politică , prin redistribuire, îl trimite în Camera Deputaților pe Octavian Stancu.