VISTORIA LUX, PROFIT NET DE PESTE 16,5 MILIARDE ROL. TOPUL FIRMELOR CU CELE MAI MARI CÂŞTIGURI DIN ORAŞUL POTCOAVA

0
383

Firmele din orașul Potcoava cu cele mai mari profituri (primele zece din top) au avut în 2019 un profit net în valoare totală de aproape 6,3 milioane RON, conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice, la solicitarea Gazeta Oltului. 

Firma cu cel mai mare profit net în 2019 a fost VISTORIA LUX SRL care are ca activitate principală „Operaţiuni de mecanică generală”. Societatea a reușit să se claseze pe locul I cu un profit de 1.653.390 RON. Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Potcoava este ocupat de MOBILIER URBAN S.R.L, intermedieri în comerțul cu produse diverse, care anul trecut a avut un profit net de 1.463.405 RON. G.H.B. STYLE SRL, societate care are ca obiect de activitate fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp) s-a clasat în 2019 pe poziția a treia cu un câștig net de 581.204 RON.

Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net, se află PETROMAX PETROMEDIA SRL (intermedieri în comerțul cu produse diverse) cu un câștig net de 542.976 RON. Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2019 este ocupat de MIRACONS PROIECT SRL, societate care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, cu un câștig net de 429.572 RON. Pe locul șase al clasamentului se regăsește EURO TRADE CONSULTING SRL care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale care în 2019 a înregistrat un profit net de 352.052 RON.

Locul șapte este ocupat de NYKY GANEA PROD 2014 SRL (lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale) cu un profit net de 339.865 RON. Locul opt în ierarhie este deținut de ECOSTAR BUSINESS CONSTRUCT SRL (lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale) care anul trecut a avut un profit net de 330.425 RON.

Pe penultima poziție în top zece se află societatea TOP FABDEN COLECT SRL care se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse cu un câștig net de 294.757 de RON. Topul se închide cu societatea UNICARD CONBINUS SRL care are ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu produse diverse cu un profit net obținut anul trecut de 290.750 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Potcoava, conform datelor din 9.493 situaţii financiare pentru anul 2019 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului totalizează 6.278.396 RON”, a precizat Nicoleta Cerasela Bubatu, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt.