DIRECTOR CU CONCURS LA EVIDENȚA PERSOANELOR OLT

0
1236

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Olt are, începând de joi, 19 noiembrie, director executiv cu acte-n regulă.

 Este vorba despre Silviu Neacșu, fostul prefect de Olt, (cel care a asigurat până mai de curând interimatul la șefia instituției) care a promovat examenul pentru acest post după ce a obținut 81,5 puncte la proba scrisă şi 100 de puncte la interviu, fiind declarat admis.

Silviu Neacșu a fost singurul candidat înscris la concursul pentruocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al DJEP Olt.

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Olt, a rămas fără șef, începând cu data de 17 septembrie 2020, după ce contractul aceluiași Silviu Petre Neacșu a încetat, iar potrivit legii interimatul la şefia instituţiei nu mai putea fi prelungit. Demis din funcția de prefect al judetului după tragedia de la Caracal, Silviu Neacsu a fost numit în luna septembrie 2019 director executiv interimar la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt.

Noul directorul executiv al DJEP Olt urmează să fie numit în funcție prin Hotărâre a Consiliului Județean.