BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ OLT FACE ANGAJĂRI

0
1213

Oltenii cu studii superioare au şanse de angajare, pe perioadă nedeterminată, pe cele trei posturi de șef serviciu scoase la concurs de Biblioteca Judeţeană Olt „Ion Minulescu” din Slatina.

Astfel, instituţia organizează concurs pentru ocuparea postului de șef serviciu, grad II, la Serviciul Financiar-contabilitate Resurse Umane, Informatizare, Biblionet și administrativ; șef serviciu, grad II, la Serviciul Relații cu publicul, comunicarea colecțiilor, activități culturale și asistență metodică și șef serviciu, grad II, la Serviciul Dezvoltarea, evidența și prelucrarea colecțiilor.

Persoanele interesate să participe la concurs trebuie să aibă: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice; studii de masterat absolvite în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției respective; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum 5 ani și certificate de perfecționare profesională în domeniul financiar-contabil, pentru postul de șef serviciu la Serviciul Financiar-contabilitate Resurse Umane, Informatizare, Biblionet și administrativ și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani și certificat de absolvire curs de biblioteconomie – Modulul I și Modulul II, pentru șef serviciu la Serviciul Relații cu publicul, comunicarea colecțiilor, activități culturale și asistență metodică/șef serviciu la Serviciul Dezvoltarea, evidența și prelucrarea colecțiilor.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie depus până în data de 25 noiembrie 2020, inclusiv. Examenul va debuta în data de 8 decembrie, la ora 09.00, cu proba scrisă, urmând ca data şi ora interviului să fie comunicate ulterior. Informaţii suplimentare legate de documentele necesare şi alte detalii legate de concurs se pot obţine la sediul Bibliotecii Judeţene „Ion Minulescu”, cu sediul în localitatea Slatina, bulevardul A. I. Cuza, numărul 3b, judeţul Olt, telefon 0349.802.177, e-mail bibliotecaolt@yahoo.com.