Partida dintre Petrolul și CSM Slatina din etapa a 7-a a fost reprogramată!

0
212

Meciul dintre Petrolul și CSM Slatina, din etapa a 7-a din Liga 2 din data de 10 octombrie, nu se va mai disputa. S-a luat hotărârea să fie reprogramat pe 28 octombrie, din două motive. Unul este acela că oltenii, Ianis Stoica şi Andrei Iana, sunt convocaţi în perioada 4-11 octombrie la acţiunea selecţionatei tricolore Under 19, iar al doilea este legat de starea gazonului de pe ”Ilie Oană”. Mai exact, pe stadionul din Ploiești se va disputa, pe 14 octombrie, partida dintre România și Austria din Liga Națiunilor și se dorește ca suprafața să fie în cele mai bune condiții la ora meciului.
”Următorul joc la nivelul Ligii a II-a este programat pe 17 octombrie, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău. Partida din etapa a VII-a, din deplasare, cu Petrolul Ploieşti, care ar fi trebuit să se dispute pe 10 octombrie, va fi reprogramată deoarece doi componenţi ai lotului, Ianis Stoica şi Andrei Iana, sunt convocaţi în perioada 4-11 octombrie la acţiunea selecţionatei tricolore Under 19.” au declarat reprezentanții Clubului CSM Slatina.
De partea cealaltă, și Petrolul a anunțat reprogramarea meciului din etapa a 7-a:
”După deplasarea de la Târgu Jiu, petroliștii vor avea o pauză de două săptămâni în campionat. Partida din runda a șaptea, cu CSM Slatina, programată să se desfășoare pe «Ilie Oană», pe 10 octombrie, a fost amânată pentru data de 28 octombrie, în condițiile în care gruparea olteană va avea, pe parcursul săptămânii viitoare, doi juniori convocați la echipa națională «U19», dar și ținând cont de faptul că, pe 14 octombrie, la Ploiești se va disputa meciul România-Austria, din cadrul UEFA Nations League.”, precizează FC Petrolul.