Ce stațiuni balneare preferă pensionarii din Olt

0
457

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt a pus în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XIV-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 12-17 septembrie 2020. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate 223 de bilete în stațiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olăneşti (68 de locuri), 27 de bilete în staţiunea Govora și 27 de bilete în stațiunea Căciulata.

Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Amara (11 bilete); stațiunea Bala (patru bilete); Buziaș (cinci bilete);  Călimăneşti (11 bilete);  Covasna (13 bilete); Eforie Nord (șase bilete); Felix (15 bilete); Herculane (șapte bilete);  stațiunea Mangalia (cinci bilete);  Moneasa (un bilet); 2 bilete în stațiunea Neptun; 7 bilete în stațiunea Pucioasa; 4 bilete în stațiunea Saturn; 2 bilete în stațiunea Slanic Moldova; 4 bilete în stațiunea Techirghiol; 2 bilete în stațiunea Tuşnad și 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

„Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt, până în data de 7 septembrie, inclusiv. Biletele de tratament din seria 14 – 2020 rămase disponibile se vor afişa în data de 8 septembrie şi se vor vinde în data de 9 septembrie 2020”, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Persoanelor de pe diagramă care nu ridica biletele de tratament le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă şi se prezintă la ghişeu.

Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.