Petrolul Potcoava caută antrenor cu licență B. Primarul: „Tache ar fi o variantă”

0
392

Petrolul Potcoava se pregătește pentru Liga a III-a. În primul rând, oficialii clubului încearcă să coopteze un antrenor cu licență B care să facă echipă cu profesorul Cristian Vintilă, cel care a pregătit lotul în Liga a IV-a.

Primarul din Potcoava, Manuel Enăchioaia, a precizat că profesorul Ionuț Tache ar fi o variantă, fiind demarate discuții în acest sens.

„Vom vedea ce variantă vom alege, ne trebuie un antrenor cu licență B. Tache a fost o variantă, s-a discutat în acest sens. Ne trebuie un antrenor care să facă echipă bună cu Cristian Vintilă, care rămâne antrenorul nostru. Noi nu schimbăm antrenorul, vrem să aducem pe cineva care să-l ajute pe Vintilă”, a spus primarul din Potcoava.

Totodată, reprezentanții formației din Potcoava încearcă să aducă la echipă jucători tineri pentru a întări lotul. Astfel, mai mulți jucători de la Pitești sunt în probe la Petrolul Potcoava, existând chiar varianta unui parteneriat cu CSM Slatina. Clubul din Slatina ar putea să ajute Petrolul cu jucători, dar și cu un antrenor de la grupele de copii, ce deține licență B.

„Cei de la CSM Slatina trebuie să-și definitiveze ei lotul, apoi sper să ne dea și nouă ceva jucători. Avem și câțiva copii în probe de la Pitești. Ne pregătim pentru Liga a III-a”, a adăugat Enăchioaia.

Petrolul Potcoava a promovat în eșalonul al III-lea, după ce Minerul Costești nu și-a testat jucătorii la COVID-19. FRF a decis să nu ia în considerare testarea făcută de Minerul Costești, care a efectuat teste din sânge și nu RT-PCR – care presupune probe din gât și nas, ce sunt ulterior analizate în laborator. Astfel, FRF a decis că Minerul Costești nu a bifat o condiție esențială pentru a putea disputa meciul de baraj cu Petrolul Potcoava.