Petrolul Potcoava, în Liga a III-a. Primarul: „Ținem echipa în eșalonul al treilea”

1
615

Petrolul Potcoava va evolua în sezonul următor în Liga a III-a. Reprezentanții FRF s-au întrunit sâmbătă, la prânz, și au decis să nu ia în considerare testarea făcută de Minerul Costești, care a efectuat teste din sânge și nu RT-PCR, care presupune probe din gât și nas, ce sunt ulterior analizate în laborator. Astfel, FRF a decis că Minerul Costești nu a bifat o condiție esențială pentru a putea disputa meciul de baraj cu Petrolul Potcoava.

Campioana județului Olt obține dreptul de a evolua în eșalonul al treilea fără a disputa batajul cu Minerul Costești.

Primarul din Potcoava, Manuel Enăchioaia, a dat asigurări că va ține echipa în Liga a III-a.

„Am promovat, cei de la Costești nu au putut prezenta testarea solicitată de FRF. Au avut termen până astăzi la 12.00 să prezinte testele, iar cei de la Costești nu au avut testare RT-PCR. Noi ne-am interesat și am știut exact ce fel de teste trebuie să facem. Vom ține echipa în Liga a III-a. Nu ne vom permite mari achiziții de jucători, ne vom baza pe jucători tineri, pe cei formați de noi”, a spus Enăchioaia.

 

Petrolul Potcoava ar fi trbeuit să susțină sâmbătă, 1 august,de la ora 17.30  meciul de baraj pentru promovarea în eșalonul al treilea, cu Minerul Costești.

1 COMENTARIU

  1. La Potcoava la echipa de fotbal este „vaca de muls a edilului”Penyru Potcoveni 0 investitii, 0 locuri de munca,0 etc.Votati Emanuel Enachioaia in continuare!Succesuri!

Comentariile sunt închise.