Un an fără Alexandra!

0
248

S-a împlinit un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Vestea tragică a fost făcută chiar de Alexandru Cumpănașu.
”Un an! Atat a trecut! Un an! O iubim pe Alexandra și luptăm pentru EA și pentru toți copiii și femeile României! Ne-am săturat de un stat sclavagist, abuzuri și nedreptate!” a declarat unchiul tinerei, Alexandru Cumpănașu.
”Măceșanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, elevă la Liceul Teoretic «Mihai Viteazul» Caracal, a dispărut în data de 23 iulie 2029 în jurul orei 10! Ea a venit în orașul Caracal singură și a plecat acasă cu ocazie, iar de atunci nimeni nu știe nimic de ea. La momentul dispariției era îmbrăcată într-o CĂMAȘĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ȘI TENEȘI, părul este de culoare șaten deschis”, așa suna mesajul postat de familia tinerei imediat după dispariția Alexandrei.
Alexandra a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis atât pe Luiza cât și pe Alexandra.