Arestat pentru omor

0
659

Procurori Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea inculpatului S.F., în vârstă de 37 ani, din comuna Ianca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
”În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 04.07.2020, în jurul orei 17:00, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al unui conflict spontan (generat de gelozie) pe care l-a avut cu victima C.M., inculpatul S. F. a urmărit-o pe victimă, în timp ce se deplasa către casă, pe drumul public şi a agresat-o fizic pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere din spate) cu un par în zona capului, lovituri care au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medic legist din cadrul SJML Olt.
Victima C.M. a fost găsită decedată la locuinţa sa, într-o stare avansată de putrefacţie, în data de 11.07.2020, de către un vecin, care a sesizat telefonic organele de urmărire penală.” se arată într-un comunicat de presă.
În urma ancheteia a rezultat că moartea victimei C. M. a fost violentă. Ea a fost cauzată cel mai probabil ca urmare a unui hematom extradural, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral acut, cu fractură de boltă şi bază de craniu. Leziunile cranio-cerebrale s-au putut produce cel mai probabil prin lovire cu un corp dur, în condiţiile stabilite de anchetă. Între leziunile traumatice şi deces există legătură directă şi necondiţionată de cauzalitate cu decesul.
Inculpatul S.F. a fost arestat preventiv pentru 30 zile.