SCORNICEȘTI: RUSINOS! INTERESUL POLITIC MAI PRESUS DE CEL CETATENESC

1
1407

„Liberalii din Scornicești au blocat cea mai importantă învestitie din ultimii 30 de ani din acest oraș. Consilierii locali PNL au votat împotriva hotărârii de consiliu local care ar fi dat posibilitatea Grupului Carmistin să investească 8 milioane de euro în refacerea și retehnologizarea fostelor ferme de pui si să creeze 250 de locuri de muncă.
Este încă o dovadă că administrația locală din acest oraș este condusă de o un o gașcă care are alte interese decat cele ale comunității și vor să îi țină pe oamenii din Scornicești departe de civilizație, în sărăcie.
PSD Scornicești susține această investiție atât de importantă pentru oraș, dar consilierii noștri care sunt în minoritate, in consiliul local s-au abținut de la vot, astăzi, pentru că primarul și viceprimarul nu au putut să le dea toate informatiile despre această investiție.
Cerem administrației PNL să reia urgent discuțiile cu acest investitor și să supună dezbaterii publice această investiție care înseamnă locuri de muncă și un trai mai bun pentru 250 de familii, bani în bugetul local pentru investiții viitoare și atragerea de alți investitori.
În această perioadă atât de dificilă pentru toată lumea, un investitor vrea să redeschidă o afacere odata prosperă în Scornicești și să transforme niște ruine în ferme moderne, iar liberalii le închid ușa.
Ar trebui să plece cu totii acasă pentru că nu sunt în stare să se ocupe de acest oraș și de oamenii lui!” a declarat Cătălin Ușurelu, președintele organizației PSD Scornicesti.
Printre cei care s-au opus inexplicabil si ar trebui intrebat este si viceprimarul orașului Daniel TUDOR.
Culmea ironiei,acesta este liderul PNL si candidatul orasului Scornicești la alegerile LOCALE, pentru functia de primar.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.