Primarul Liviu Radu și-a pus om în fruntea Spitalului Caracal

0
677

Spitalul Municipal Caracal are o nouă conducere. Doar o săptămână a durat mandatul medicul Angelo Alen Stegaru, numit la conducerea unității medicale de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Astfel, radiologul Alen Stegaru a fost înlocuit cu Cătălin Tudor, jurist în cadrul Primăriei Caracal.

Numirea în funcția de director al spitalului s-a făcut prin dispoziția edilului Liviu Radu, care a reușit să-și pună un om de încredere în fruntea spitalului din Caracal.

„În această perioadă, cu provocări multiple atât pe parte de sănătate publică, cât și în zona socio-economică, și totodată ținând cont de modificările succesive ale unor acte normative, am decis ca spitalul din municipiul nostru să fie condus de o echipă de profesioniști cu o solidă pregătire profesională, dar și o vastă experiență în domeniile de competență, care să asigure complementaritatea actului de conducere”, a declarat edilul Liviu Radu, printr-un comunicat remis de Biroul de Presă al Primăriei Caracal.

În prezent, conducerea Spitalului Municipal Caracal este formată din: Cătălin Tudor, manager – jurist; Alexandra Popa, director medical – medic; Silviu Rotunjanu, director economic – economist; Cristina Zuică, director de îngrijiri medicale – asistent medical generalist principal.