Conducerea Spitalului Caracal a demisionat. Primarul: „Nu se poate vorbi de un blocaj”

2
999

Conducerea Spitalului Municipal Caracal a demisionat. Și-au depus demisiile atât managerul, Marian Mitran, cât și directorul medical, doctorul Beatrice Ghimiș.

Primarul din Caracal, Liviu Radu, a precizat că demisia managerului Marian Mitran nu a ajuns la el pe birou. Acesta susține că nu se poate vorbi de un blocaj și că l-a sprijinit pe manager ori de câte ori acesta a avut nevoie.

„El a mai avut câteva tentative să renunțe. Nu se poate vorbi de un blocaj între noi. Încă lucrăm, să vedem care va fi noua conducere. Eu chiar l-am sprijinit pe manager atunci când a avut nevoie. În acest moment, nu prea semnează nimeni. La mine nu și-a dat demisia. La mine a ajuns doar demisia directorului medical, diabetologul Beatrice Ghimiș. Ea a motivat că are foarte mulți pacienți și nu face față. Nu mai vor funcțiile de conducere, preferă cabinetele particulare, iar funcțiile de manager și de director medical nu mai sunt compatibile”, a spus primarul din Caracal.

Prefectul de Olt, Florin Homorean, a precizat că a anunțat Ministerul Sănătății despre decizia lui Marian Mitran de a renunța la funcția de conducere.

„Pe 13 mai, Marian Mitran a trimis o adresă prin care ne-a informat că demisionează. El rămâne manager până va fi numit un înlocuitor. Noi am informat Ministerul Sănătății cu privire la demisia primită și așteptăm să vedem ce măsuri se vor lua, ținând cont că la data depunerii demisiei erau acte normative, conform cărora unitățile medicale erau în subordinea Ministerului Sănătății, care avea dreptul inclusiv de numire sau eliberare din funcție a managerilor”, a spus prefectul Florin Homorean.

Marian Mitran nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

2 COMENTARII

  1. Se face loc ,tocmai primarului Radu Liviu care nu va mai fi primar, va fi Doldurea ! Ce nu v-ați prins ???? Problema este să nu rămână ăla fără primărie și celălat fără spital ????????

  2. Greseala politica care a fost facuta a fost atunci cand la-au numit ,,MARE MANAGER” pe Mitran Marian, un bolnav psihic incurabil care injura medicii si asistentele ca un birjar.Medicii care si-au demisia nu au mai putut suportat jignirile si injuraturile birjaresti a acestui individ.
    In perioada cat a fost director financiar-contabil si manager a demonstrat ca nu are caracter si coloana vertebrala, iar pregatire in domeniul economic a constat in masluirea documentelor financiar contabile, spitalu devenind SRL-ul acestuia.In scurt tim se va constata ca acest individ este un infractor care a pagubit spitalul Caracal de zeci de milioane de lei, pe care l-a confundat cu pensia fostei soacre in numele careia a contractat un imprumut la BCR unde lucra.

Comentariile sunt închise.