Accident rutier produs la ieșirea din Coteana

0
1011

Un grav accident rutier s-a produs, în această dimineață, pe Drumul Județean 546, la ieșirea din localitatea Coteana.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a precizat că un bărbat din Mărunței nu a adaptat viteza la condițiile de mers, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul și a ieșit de pe carosabil.

„În această dimineață, la ora 7.30, la ieșirea din localitatea Coteana a avut loc un accident rutier. În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Mărunței, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea din localitatea Coteana nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și, pe fondul unui carosabil umed, a pierdut controlul direcției de mers ieșind în afara șoselei”, a spus Alexandra Dicu.

Cei de la ISU Olt au precizat că șoferul autoturismului a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Spitalul Slatina pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. Echipajele au găsit autoturismul în afară carosabilului, răsturnat pe o parte, iar pe șoferul acestuia blocat în interior. Pentru extragerea bărbatului, care a fost conștient și cooperant pe timpul intervenției, pompierii au îndepărtat parbrizul autoturismului. Pacientul, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunței, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și dureri la cap, gât și coloana vertebrală. Acesta a fost transportat la UPU Slatina”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Șoferului i s-au recoltat probe pentru a se stabili dacă a consumat sau nu alcool.