CJ Olt a adoptat proiectul privind construirea pasarelei de la Spitalul Slatina. Termenul de execuție, șase luni

0
2737

CJ Olt a adoptat Proiectul de hotărâre pentru construirea unei pasarele care să lege Corpul Central al Spitalului Slatina de Corpul Medicală.

 

„Documentația tehnico – economică tratează construirea unei pasarele de trecere între cele două clădiri aparținând Spitalului Județean de Urgență Slatina, care este necesară în vederea optimizării funcționale a activității desfășurată în unitatea spitalicească. Pasarela propusă va lega clădirile C1-Pavilion Central și C3-Secția Medicală”, se arată într-un comunicat al CJ Olt.

 

În prezent, legătura dintre cele două clădiri din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina se face pe o alee pietonală, pacienții fiind expuși intemperiilor atunci când sunt duși la investigații.

 

Pasarela va fi construită la aproape patru metri de la nivelul solului, iar accesul din cele două corpuri de clădire se va face pe la etajul unu.

 

Acoperișul pasarelei va fi realizat din grinzi metalice profil I și astereala din țeavă metalică pătrată. Învelitoarea va fi realizată din panouri termoizolante tip sandwich, iar ferestrele vor fi construite din tâmplărie cu geam termoizolant securizat.

 

Prin Hotărârea nr. 7/26.07.2019 Comitetul director al Spitalului Județean de Urgență Slatina a aprobat actualizarea indicatorilor economici prevăzuți în Studiul de fezabilitate al investiției întocmit de S.C. ARX DECENS S.R.L.

 

Valoarea totală a proiectului se ridică la 1.326.488,22 lei, iar termenul de execuție este de șase luni.