Părinții Alexandrei, confruntare în instanță cu Gheorghe Dincă

0
207

Părinții Alexandrei Măceșanu s-au confruntat pentru prima dată cu Gheorghe Dincă, bărbatul judecat pentru că le-a violat și omorât fata. Familia Alexandrei a venit în fața judecătorilor pentru a cere ca dosarul să fie judecat în altă parte, pentru că se tem că judecătorul l-ar putea favoriza pe Dincă.
Curtea de Apel Craiova a respins, marţi, 18 februarie, ca nefondată cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu. De asemenea, instanţa i-a obligat pe părinţii Alexandrei, Tudoriţa şi Ion Măceşanu, să plătească cheltuielile judiciare, câte 25 de lei fiecare. Decizia Curţii de Apel Craiova este definitivă.

„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”, se menţionează în decizia instanţei. Onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu pentru apărarea inculpaţilor Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în sarcina statului, scrie libertatea.ro.

Întrebat cum i s-a părut Gheorghe Dincă, Ion Măceşanu, tatăl Alexandrei, a afirmat că acesta „era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic”. „Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să-l omor”, a spus Ion Măceşanu, potrivit Știrilor ProTV.