Paul Stănescu: ”Avem majoritate pentru învestirea unui nou guvern”

0
248

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a transmis un mesaj ferm înainte de consultările de la Cotroceni. Acesta a transmis că PSD şi Pro România au o majoritate suficientă pentru investirea unui nou guvern, condus de Remus Pricopie. 

”Avem 233 de semnături pentru susţinerea premierului desemnat. Vom vedea ce va decide preşedintele. Sunt colegi neafiliaţi, minorităţi, noi sperăm chiar să depăşim numărul ăsta de semnături. Nu am discutat eu cu dl Tăriceanu, a vorbit dl preşedinte Ciolacu. Dumnealui va decide dacă ne susţine sau nu.

Trebuie să aşteptăm după ora prânzului, pentru că acum sunt foarte mulţi de ”dacă”. Apoi vom vedea ce va face PSD în continuare. Am înţeles că dl preşedinte îl vrea pe dl Orban în continuare, dar după ce vom merge la Cotroceni vom şti exact cum merg lucrurile.”, a declarat Paul Stănescu la un post național de televiziune.

„A fost o discuţie cu mulţi colegi, am discutat pe această temă şi s-au vehiculat mai multe nume, iar concluzia finală a fost Remus Pricopie. S-a desprins din discuţiile despre mai multe nume. Sigur că vor fi poziţii pro şi contra în partid, nu suntem toţi la fel. Dar dacă majoritatea va decide un lucru, îl respectăm toţi! În mare parte, parlamentarii PSD au semnat. Eu sunt convins că vom avea peste 233 de voturi pentru investirea unui nou Guvern. Mai sunt şi care au plecat. Şansele pentru anticipate…. iar începem cu ‘dacă’. Sunt şanse să ajungem, sunt şanse să nu. Dacă aş spune ce îmi doresc eu, eu spun că trebuie să respectăm democraţia, ce a ales poporul în 2016”, a mai afirmat secretarul general interimar al PSD.

Sursa: realitatea.net