Fiica viceprimarului din Poboru a murit într-un grav accident de circulație

0
1299

Un  grav accident de circulație s-a produs, sâmbătă dimineața, în comuna Lunca Corbului, din județul Argeș. În accident au fost implicate un tir și trei autoturisme. Din păcate, în nefericitul eveniment rutier, o persoană și-a pierdut viața. Este vorba despre o femeie de 30 de ani, fiica viceprimarului din comuna Poboru, județul Olt.

Din verificările preliminarii efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un conducător auto de 37 de ani, din or. Scornicești, jud. Olt, care conducea un autoturism din direcția Pitești spre Slatina, în afara localității Lunca Corbului, în zona Lăngești, s-ar fi angajat în efetuarea unei manevre de depășire neregulamentară, întrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, din municpiul Slatina, județul Olt, autoturism ce a fost proiectat în afara părții carosabile, scriu jurnaliștii de la ziarulargeșul.ro

În urma coliziunii, primul autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus în aceeași direcție (spre Slatina), de către un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, jud. Argeș, după care a fost proiectat din nou pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontal cu un ansamblu (cap tractor cu semiremorcă tip cisternă), condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Boldești-Grădiștea, jud. Prahova, care se deplasa spre Pitești.

Accidentul mortal de la Lunca Corbului s-a lăsat cu dosar penal pentru ucidere din culpă

Din eveniment a rezultat decesul pasagerei dreapta față din autoturismul care se afla angajat în depășire, femeie de 30 de ani, din comuna Poboru, jud. Olt, precum și rănirea ușoară a conducătorului aceluiași autoturism, dar și a conducătorului primului autoturism cu care acesta a intrat în coliziune, (respectiv bărbat de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt) și a unei femei de 46 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt (pasageră în al doilea autoturism).
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa, iar verificările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Sursa: ziarulargeșul.ro