Beți sau fără permis, la volan

0
937

Sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 22:00, pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina, județul Olt, a fost depistat un bărbat, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau altor substanțe.

În ziua următoare, pe 19 ianuarie, ora 05:00, pe strada Sabin Bălașa, din comuna Iancu Jianu, a fost depistat un bărbat, de 27 ani, din localitate, în timp ce conduce un autoturism având o concentrație alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat și care avea dreptul de a conduce suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere

În aceeași zi, ora 07:45, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, a fost depistat un bărbat, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și care emana a halenă alcoolică. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau prelevare de mostre biologice.