Paul Stănescu știe cum se poate face reînnoirea PSD: ‘Ar trebui aduși alți oameni, Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu’

0
642

PSD a pierdut puterea, după ce guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost demis prin moțiune de cenzură votată chiar de parlamentari din PSD sau care au fost în PSD. Liderii partidului cer o reformă profundă în interiorul formațiunii, iar fostul vicepremier Paul Stănescu, care este din nou pe poziții de forță în PSD după ce risca excluderea în urmă cu câteva luni, în perioada Dragnea, are un plan de salvare pentru partid: propune readucerea unor oameni precum Adrian NăstaseCozmin GușăVasile Dâncu și Vasile Pușcaș.

„M-au acuzat mulți oameni de Victor Ponta, că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile”, a spus Paul Stănescu pentru Radio Europa Libera.

Sursa: stiripesurse.ro