Șoc total în cazul Caracal! Cine e complicele lui Dincă

0
969

Șoc total în cazul Caracal. S-a aflat numele complicelui monstrului Gheorghe Dincă. Acesta s-a întâlnit cu Luiza Melencu în casa groazei. Sunt dezvăluiri incredibile care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal. Va ieși un scandal imens. Procurorii au fost anunțați deja.

Cazul Caracal ia o amploare uluitoare. S-a devoalat numele complicelui monstrului Gheorghe Dincă. Avocatul familiei Melencu face dezvăluiri incredibile.

Tonel Pop spune că soția lui Gheorghe Dincă a fost complicele monstrului și știe mai multe decât lasă să se înțeleagă.

Ce le-a făcut aceasta procurorilor e de-a dreptul halucinant. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată. „O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.

Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrebări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, a declarat Tonel Pop, conform România TV.

Acum, femeia este doar cercetată penal, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu. De asemenea, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni, potrivit șefului DIICOT.

Sursa: capital.ro