Ziua comunei Vâlcele, la prima ediție

0
926

Locuitorii comunei Vâlcele sunt aşteptaţi să participe cu mic cu mare, duminică, 2 iunie 2019, la prima ediţie a Zilei comunei. Primarul comunei Vâlcele, Alexandru Taifas, împreună cu echipa sa au depus toate eforturile ca această zi să fie una cât mai reuşită, iar locuitorii să se bucure din plin de această sărbătoare. De aceea, administraţia locală a pregătit un program care să satisfacă toate gusturile şi vârstele.

Pe 2 iunie va avea loc prima ediție a Zilei comunei Vâlcele. Cu acest prilej va fi sărbătorită și împlinirea a 493 de ani de la atestarea documentară a localității. Pe lângă muzică şi voie bună din peisajul petrecerii nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, comercianţii de bere rece şi sucuri răcoritoare, tarabele cu diverse chilipiruri și altele.

Manifestările vor avea loc pe stadionul din localitate. Programul artistic care va începe de la ora 16.00 va fi asigurat de Ansamblul Folcloric Poarta Olteniei, Ansamblul Folcloric Rândunica”- Centrul Cultural Vâlcele, Ansamblul Călușăresc Colelia”- Centrul Cultural Vâlcele și Ansamblul Profesionist Doina Oltului . De asemenea, un moment important în programul manifestărilor îl constituie premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La eveniment şi-au anunţat prezenţa, prefectul județului Olt, Silviu Neacșu şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Virgil Delureanu, dar şi parlamentarii de Olt.