Astăzi, la București, întâlnire importantă: Liviu Dragnea fața-n față cu structura de conducere a județului Olt

0
648

În această dimineață, nu este o păcăleală, va avea loc o întâlnire istorică post răzvrătirea antiDragnea chiar în cabinetul acestuia. Participă liderul PSD și conducerea partidului de la nivelul județului Olt, în frunte cu președintele actual al acesteia, senatorul Paul Stănescu.

Subiectul întâlnirii îl reprezintă viitoarele alegeri și modul cum le vor aborda, Oltul fiind până acum printre județele fruntașe la toate alegerile organizate de-a lungul timpului și se speră ca aportul său de voturi să fie unul cât mai mare, printre cele mai bune din țară.

La întâlnire vor fi prezenți toți parlamentarii de Olt, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreședintele CJ Virgil Delureanu, primarii de municipii și alte câteva persoane importante din județul Olt. Este interesantă această întâlnire, pentru a se trage o concluzie asupra relațiilor care nu există între Liviu Dragnea și Paul Stănescu, a modului cum acesta îl percepe pe Paul Stănescu și invers, a modului în care ridică problemele cei din conducerea organizației PSD Olt.

Marele absent al întâlnirii este deputatul Alexandru Stănescu, întrucât este plecat într-o delegație la Roma.

Vom urmări cu atenție acest subiect.