Prima sesizare preluată de ,,Biroul cetățeanului’’ din cadrul USR OLT

0
336

Deputatul USR Adrian Prisnel a lansat, prin intermediul biroului său parlamentar, o aplicație prin care cetățenii pottransmite probleme pe care le întâmpină în județul Olt, iar filial USR Olt a înființat un birou al cetățeanului, care preia aceste sesizări și face demersuri întru soluționarea lor. Aplicația poate fi descărcată în mod gratuit din Magazin Play de oriunde de pe teritoriul țării, nu percepe costuri de utilizare și este disponibilă momentan doar pentru sistemul de operare Android.

”Cetățenii din Slatina, din zona cartierului Tudor Vladimirescu au solicitat ajutorul cu privire la introducerea canalizării, a apei și  asfaltarea străzilor Fundătura Oltului și Zăvoiului. Aceasta zonă mărginașă a Municipiului Slatina a fost neglijată permanent de administrația locală, deși s-au făcut promisiuni cu ocazia alegerilor locale.

USR OLT consideră că introducerea utilităților curente și a infrastructurii rutiere reprezintă o investiție minimă pe care autoritățile locale ar trebui să o asigure tuturor locuitorilor pentru
condiții de viață normale. Dacă Primăria își permite să plătească câteva sute de euro pe un coș de gunoi cu siguranță lipsa fondurilor nu poate fi invocată pentru întârzierea demarării acestor lucrări menite să aducă cele două străzi în secolul XXI”, se arată într-un comunicat transmis de USR Olt.

Președintele filialei, Silviu Anton, s-a ținut de promisiunea de a se ocupa de sesizările venite prin aplicație din partea cetățenilor și a înaintat către Primărie o petiție prin care solicită alocarea fondurilor necesare pentru introducerea canalizării, a apei și asfaltarea străzilor Fundătura Oltului și Zăvoiului.