Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt face angajări!

0
601

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Olt va organiza, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată de 36 de luni a trei posturi. Este vorba despre două posturi de asistent registrator principal debutant și un post de asistent registrator, treapta II.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii de specialitate – studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, sau echivalentă în domeniul drept; nu este necesară vechime în specialitate, pentru postul de asistent registrator principal debutant și studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat și vechime în muncă de minimum 6 luni, pentru postul de asistent registrator, treapta II.

 Proba scrisă a examenului va avea loc pe 18 aprilie, iar interviul pe 23 aprilie 2019, data limită pentru depunerea dosarelor fiind 10 februarie, ora 16.30. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt, Slatina, str. Arcului nr. 20 sau la numerele de telefon 0249. 437.930 și 0249. 434.510.