Ședință a politicienilor în Biserică, pentru referendum. Prezenți, miniștri și primari PSD, PNL

0
672

Scene greu de înțeles, în Prahova, după ce presa locală a publicat mai multe imagini de la o ședință a politicienilor ținută într-o biserică din localitatea Bănești! Tema? Referendumul pentru Familie. Au participat aleși de la toate partidele: Grațiela Gavrilescu(ALDE), ministrul Mediului, Iulian Dumitrescu, senator PNL, dar și președintele PSD Prahvova, Bogdan Toader, precum și înalți preoți. Reuniunea a fost organizată de Coaliția Pentru Familia, scrie câmpinatv.ro.

O întâlnire atipică a avut loc marți la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești, acolo unde s-au întâlnit parlamentari de Prahova, primari din mai multe localități, reprezentanți ai clerului și cetățeni, tema discuțiilor fiind referendumul pentru modificarea Constituției în vederea redefinirii familiei.

Au participat politicieni de la aproape toate partidele parlamentare (fără USR) și toți s-au declarat în favoarea inițiativei legislative de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, scrie campinatv.ro.

Au fost prezenți Grațiela Gavrilescu – ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu – președinte PNL Prahova, Bogdan Toader – președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi (secretar executiv al PMP la nivel național), primarii din Bănești, Poiana Câmpina, Provița de Sus, Provița de Jos, Filipeștii de Târg și Filipeștii de Pădure, Breaza, Florești, Băicoi, Măgureni și multe alte localități.

Din partea clerului au participat părintele protoiereul Grigore Melnic și mai mulți preoți din parohiile care aparțin de Protoieria Câmpina. Întâlnirea a fost inițiată de Coaliția pentru Familie, organizația neguvernamentală care a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei.

Sursa: realitatea.net