Președintele PSD Slatina, Emil Moț: „Avem nevoie de liniște politică şi susținere pentru a realiza ceea ce am promis electoratului”

0
419

Preşedintele PSD Slatina, Emil Moț, a anunțat joi, prin intermediul unui comunicat de presă că forul de conducere al organizației locale l-a mandatat pe președintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stănescu să ia cele mai bune decizii la București în ceea ce privește partidul.

În calitate de președinte al PSD Slatina am mandatat poziția domnului președinte Paul Stănescu referitoare la starea organizatorică a PSD. Oamenii așteaptă de la noi proiecte viabile pentru o viață mai bună și susțin actuala guvernare care a reușit să aducă un plus economic şi social cât şi o infuzie majoră de capital în scoli şi grădinițe, drumuri, apă şi canalizare, în absorbția de fonduri europene. Avem nevoie de liniște politică şi susținere pentru a realiza ceea ce am promis electoratului, astfel că salutăm asumarea declarației politice a domnului Paul Stănescu, alături de alți lideri ai PSD, într-un cadru larg, care a identificat cauzele scăderii partidului nostru în sondaje, dar mai ales soluțiile obiective şi tranșante care se impun pentru redresarea acestei situații, a declarat liderul PSD Slatina, Emil Moț.

Moț a mai afirmat că în ultima perioadă spațiul mediatic a fost invadat de teme false, în defavoarea evidențierii rezultatelor pozitive înregistrate de guvernarea PSD în domeniul economico-social.

Astfel, în fața situației de criză este responsabilitatea noastră să alegem PSD, în defavoarea unei singure persoane. PSD Slatina rămâne fidel planului de guvernare, legitimat prin votul electoral istoric înregistrat în 2016, a mai adăugat președintele PSD Slatina.