Au sosit biletele de tratament

0
392

De luni, 18 iunie, va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric pentru pensionari. Aceştia se vor bucura de facilităţile din staţiuni şi de tratament doar dacă vor avea asupra lor cardul de sănătate, care trebuie să fie activat.

Începând de luni, Casa Judeţeană de Pensii Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a IX-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 24-28 iunie 2018. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate  76 de bilete în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Amara (10 bilete), Eforie Nord (nouă bilete), Buziaș și Pucioasa, câte opt bilete, Felix și Saturn, câte șase bilete, Tușnad și Bala, câte patru bilete, în timp ce alţi trei olteni vor merge la Sinaia. Nu în ultimul rând, oltenii care au optat pentru staţiunile Covasna, Govora, Herculane, Ocna Șugatag, Moneasa, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Vatra Dornei și Neptun au la dispoziţie câte două bilete pentru fiecare staţiune.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 18 iunie 2018 între orele 800-1630, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.

Ilie Bîzoi