A incendiat casa după care s-a spânzurat

0
374

Pe fondul unor certuri cu soția dar și cu rudele acesteia un bărbat a cedat și a făcut un gest extrem care l-a costat viața. O intervenție dificilă a pompierilor a avut loc luni-seară, la Brastavățu – Olt, unde o casă și două anexe au ars din cauza focului pus de proprietar.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale pompierilor Gărzii Vișina au fost folosite luni-seară, într-o intervenție dificilă în curtea unui bărbat din Brastavățu. În ajutorul pompierilor au venit și pompierii voluntari de la Brastavățu, focul cuprinzând o casă dintr-o gospodărie mare, o bucătărie și o baie, dar și o altă anexă în care au ars lemne de foc și alte materiale. Focul a fost pus de proprietarul locuinței, un bărbat de 38 ani, care după ce a comis fapta s-a spânzurat de un pom din curtea casei.

„Garda de Intervenția Vișina a intervenit, luni, în comuna Brastavățu, la un incendiu de casă unde, după ce proprietarul a dat foc locuinței, s-a spânzurat. A dat foc la o casă mai mare unde locuia cu familia și care a ars pe o suprafață de 15 metri pătrați, cu bunurile din ea. Apoi a dat foc și la un imobil mai mic, de 20 de metri pătrați, unde erau amenajate o bucătărie și o baie. A mai pus foc și la o anexă gospodărească unde erau lemne de foc și alte materiale. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin a venit și SVSU Brastavățu, cu o autospecială”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

Bărbatul avea doi copii minori, iar casa o primise de la bunici, spune un funcționar în primărie.