Reguli comentarii

Gazeta Oltului îi invită pe cititori să participe activ și să comenteze la materialele publicate pe site. Acestea vor fi moderate 24/7, întrucat, echipa editorială a site-ului își dorește să organizeze un spațiu de discuții civilizat și inteligent. Nu vor fi admise jignirile, spammul și limbajul licențios. Cele mai bune comentarii vor fi scoase în evidență iar autorii lor vor deveni Lideri de Opinie. Dacă vrei să faci parte din comunitatea Gazeta Oltului, te rugăm să citești principiile care vor sta la baza acestei comunități.
Gazeta Oltului promovează un mediu pentru dezbateri, agreabil, inteligent și transparent. Comentariile pertinente care aduc explicații suplimentare și informații prețioase vor fi întotdeauna promovate. Toată lumea este încurajată să își exprime părerea atât timp cât nu vor exista derapaje verbale și nu se va folosi un limbaj licențios sau jignitor. Nu vom accepta troli și spammeri.
Toate comentariile vor fi moderate. Pentru a păstra un nivel civilizat al discuțiilor, echipa noastră de moderatori va citi comentariile înainte de a deveni publice. În acest caz, atunci când trimiți un comentariu, vei vedea ca are statusul „Comentariu în așteptare”. Echipa noastră de moderatori va citi comentariul cât se poate de repede.
Nu admitem ca o persoană să aibă conturi multiple întrucât punem preț pe opinia fiecăruia. Pretinzând că ești altcineva nu vei face decât să strici mediul de discuții. Îți recomandăm să nu te folosești de identitatea altei persoane. În aceste cazuri, conturile respective vor fi șterse.
Echipa editorială a Gazeta Oltului își dorește ca fiecare cititor să își exprime opiniile într-un mod pașnic, fără să recurgă la amenințări, mesaje rasiste sau instigări la violență. Orice mesaj de acest gen, credibil, prin care este amenințată integritatea fizică a vreunui membru al comunității noastre, va fi din start respins. Dacă veți găsi orice mesaje de acest gen care au scăpat moderării noastre, vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință.
Am scris un comentariu. De ce nu îl pot vedea?
Fiecare comentariu este supus moderării. Echipa noastră de moderatori va citi mesajul tău și, îl va publica în cel mai scurt timp cu putință. Este posibil ca, din cauza unui volum mai mare de comentarii, acest proces să dureze puțin mai mult. În cazul în care nu am publicat postul tău, înseamnă că ceea ce ai scris încalcă principiile de mai sus. În orice caz, vei fi anunțat atunci când comentariul tău nu va fi aprobat prin sistemul nostru de Notificări.
De ce nu pot să comentez pe Gazeta Oltului?
Dacă postul tău conține mesaje injurioase, instigări la violență sau limbaj licențios, atunci, el nu va fi aprobat și, dacă aceste mesaje sunt repetate, este posibil să fii banat și să nu mai poți scrie niciodată pe Gazeta Oltului.
Pot să introduc coduri HTML în comentariile mele?
Nu, această opțiune nu este activă.