Bilete de tratament pentru pensionarii din Olt

0
318

O nouă serie de bilete de tratament este alocată pensionarilor din judeţul Olt, cu data de plecare în stațiuni în perioada 22-24 aprilie.

 Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 3 – 2021.

Lista cuprinde un număr de 13 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A.. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 22-24.04.2021 și sunt repartizate astfel: 1 bilet în stațiunea Amara; 2 bilete în stațiunea Covasna; 8 bilete în stațiunea Olanesti și 2 bilete în stațiunea Pucioasa.

De asemenea, mai sunt rămase disponibile din seriile precedente aproximativ 50 de bilete de tratament, care pot fi ridicate: 9 bilete în stațiunea Amara; 26 bilete în stațiunea Bala; 6 bilete în stațiunea Buzias; 10 bilete în stațiunea Olanesti și 2 bilete în stațiunea Pucioasa;

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată sau cei interesati pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt in zilele de luni-joi in intervalul orar 8.00-16.30.

ATENȚIE!!!!!! Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unității balneare prin mail sau telefon în vederea obținerii unei programari conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1078 din 12 iunie 2020.

Lista numerelor de telefon ale unităților hoteliere este disponibila pe site-ul instituției la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament