Start bun pentru tenisul de masa de la CSS SLATINA

0
133

Prima competiție pentru juniori din calendarul FRTM a fost Campionatul Național pe echipe juniori l, ce a avut loc în perioada 19-21 februarie 2021, în localiatatea Campulung Muscel. Din partea clubului CSS Slatina au participat două echipe feminine formate din sportivele:
-Potarniche Bianca, Ioniță Alexandra și Găina Daniela (echipa l)
-Gaman Carmina, Jifcu Andreea și Pepene Ana (echipa ll)
Fetele au avut o evoluție foarte bună, deși pentru unele dintre ele a fost prima competiție după un an de zile; au fost constante în pregătire, chiar dacă baza materială nu este potrivită pentru a realiza performanta, ambele echipe au obținut calificarea pe tabloul principal, iar echipa l a fost aproape de medalie singurele înfrângeri au fost de la echipele clasate pe locurile 1 și 2, echipa noastra obtinând locul 5.
La Buzau în perioada 26-28 februarie 2021 a avut loc Cupa Romaniei Juniori l și ll, competiție individuală, unde junioarele noastre au avut de asemenea un joc foarte bun, toate cele șase sportive calificandu-se pe tabloul principal, după ce au obținut locurile 1 în grupe; au fost aproape de podium Gaman C, Ioniță A, Găina D., iar pe podium a urcat Jifcu Andreea, obtinanad locul 3, la categoria juniori ll, sportiva reușind o binemeritată victorie asupra favoritei 2 a competiției.
”Este în primul rând meritul Andreei, pentru muncă, ambiție, perseverență, dar și al colegelor cu care se antreneaza zi de zi. Este meritul părinților care ne acordă sprijin financiar, dar și al colectivului de antrenori care nu a fost descurajat de situatia din ultimele luni a tenisului de masa din Slatina. Este o medalie pe care nu o așteptăm dar de care ne bucuram cu toții, pentru ca este rezultatul muncii unui colectiv bine unit și a cărei misiune este selectia, pregatirea și obținerea de performanțe sportive. Și mai avem o misiune: să continuăm traditia tenisului de masa din Slatina!” a declarat ARNAUTU PETRE, antrenor CSS Slatina